raketnyi-udar-rf-po-kramatorsku-znaideni-frahmenty-tila-tretoi-zhertvy

Ракетний удар рф по Краматорську: знайдені фрагменти тіла третьої жертви

 • 40484 переглядiв

У Краматорську були знайдені фрагменти тіла третьої жертви, ймовірно, бабусі 23-річного чоловіка, загиблого в результаті ракетного обстрілу.

У Краматорську Донецької області на місці ворожого ракетного удару знайшли фрагменти тіла третьої жертви, ймовірно, бабусі загиблого 23 річного юнака.  Про це у неділю повідомляє Донецька обласна прокуратура, пише УНН

Учора ворог вдарив ракетами по м. Краматорську. Мішенню для однієї з них став приватний житловий будинок, де перебували троє цивільних. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 46-річна мати та її 23-річний син – їх тіла деблокували. У ході пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака

- вказали в прокуратурі.

Крім того, до лікарні доставлено подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі – це чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина. 

Уламками засобів ураження й вибуховими хвилями пошкоджено понад 20 домогосподарств й автомобіль. 

Доповнення 

Внаслідок ворожої атаки на Словʼянськ Донецької області 17 лютого загинув сторож місцевої школи. Його тіло знайшли під завалами зруйнованого внаслідок влучання навчального закладу. 

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Армія рф зранку обстрілює Нікопольщину: є поранений

 • 31790 переглядiв

Україна може отримати перші F-16 у червні - ЗМІ

 • 36584 переглядiв

ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Дніпра

 • 31768 переглядiв