ukenru
raketniy-udar-po-gotelyu-u-bakhmuti-dsns-pokazali-naslidki-vorozhikh-obstriliv-odna-lyudina-zaginula-sche-4-otrimali-poranennya

Ворожий удар по Бахмуту: рятувальники показали наслідки

 • 108663 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Внаслідок ранкового ворожого обстрілу по готелю в Бахмуті Донецької області рятувальники з-під завалів дістали тіло одного загиблого, ще 4 особи дістали поранення. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області, інформує УНН.

Цитата

«В результаті обстрілу міста Бахмут, який стався близько 7-ї ранку, сталось часткове руйнування двоповерхової будівлі готелю», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Як зазначається, о 9:25, під час проведення пошуково-рятувальних робіт, рятувальники з-під завалів врятували чоловіка, якого було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом, з початку проведення робіт, на місці події виявлено тіло 1 загиблої особи, постраждало 4 особи. Підтримується акустичний контакт із однією постраждалою особою, візуально спостерігається тіло загиблої особи. Роботи по розбору завалів продовжуються.

Від Головного управління залучено 28 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки (3 АЦ, 2 автомобілі ШМД), 2 автокрани та 2 трактора від місцевих органів влади.

Доповнення 

Зранку ворог завдав три ракетні удари по Торецьку та один по Авдіївці. У Торецьку ракети влучили у приватний сектор та гаражі – обійшлося без постраждалих. В Авдіївці, окрім ракет, росіяни тричі застосували артилерію – влучили у центр міста та АКХЗ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП