rada-ne-zakhotila-rozghliadaty-pytannia-zvilnennia-ochilnyka-mzs-kuleby-ta-pishla-na-perervu

Рада не захотіла розглядати питання звільнення очільника МЗС Кулеби та пішла на перерву

 • 22942 переглядiв

Верховна Рада не розглянула питання звільнення Дмитра Кулеби з посади міністра закордонних справ і пішла на перерву. Кулеба раніше подав заяву про відставку, але поки залишається на посаді.

Верховна Рада не стала розглядати проєкт постанови про звільнення Дмитра Кулеби з посади очільника Міністерства закордонних справ та відправилася на перерву. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає УНН.

Деталі

"На Кулебі щось пішло не так…. Зупинили розгляд і оголосили перерву…. Проти виступили Слуги, які розуміли що вона провалиться. Поки Дмитро Кулеба залишається на посаді міністра закордонних справ", - повідомив Железняк.

Доповнення

Сьогодні голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про надходження заяви про відставку від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, і що заява буде розглянута на одному з найближчих пленарних засідань парламенту.

Як стверджують нардепи, ймовірно, новим очільником МЗС стане перший заступник Кулеби Андрій Сибіга, або заступник керівника Офісу президента Микола Точицький.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада відправила у відставку міністра юстиції Малюську

     • 20011 переглядiв