ukenru
putin-stverdzhuye-scho-yogo-slova-pro-ukrayinu-ta-krasunyu-ne-mali-osobistogo-vimiru

Путін стверджує, що його слова про Україну та "красуню" не мали особистого виміру

 • 25513 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Президент Росії Володимир Путін заявив, що його слова про Україну і пов'язана з цим фраза "подобається, не подобається - терпи, моя красуня" не мали "особистого виміру". Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

Цитата

"Це не мало ніякого особистого виміру, повинен прямо сказати. Я ніколи в своїй роботі за багато років не переходив на особистості, і це не мало ніякого особистого виміру", - сказав Путін.

Деталі

Путін, відповідаючи на прохання прокоментувати відповідь Президента України Володимира Зеленського на сказану раніше главою Російської держави фразу "подобається, не подобається, терпи, моя красуня" в контексті нібито небажання Києва виконувати Мінські угоди, заявив, що слова про Україну, Мінські угоди і "красуню" стосувалися тільки того, що домовленості потрібно виконувати.

"Коли ми від глави держави чуємо такі коментарі, що щось подобається, а щось не подобається у фундаментальних договорах, які регулюють дуже важливі відносини між країнами з точки зору безпеки в тому числі і самої України, то, мені здається, що це не той формат. Якщо держава прийняла на себе певні зобов'язання, тим більше закріплені в нормах міжнародного права, в резолюції Ради Безпеки ООН, то все потрібно виконувати і домовлятися про те, як це зробити", - зазначив Путін.

Контекст

Президент РФ Володимир Путін нещодавно процитував російську приказку, звертаючись до влади України з вимогою виконувати Мінські угоди.

"Подобається, не подобається — терпи, моя красуня", - сказав Путін.

Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в Києві відповів на слова російського лідера: "Україна — красуня, але "моя" вже перебір".

У Білому домі відреагували на слова президента Росії Володимира Путіна "терпи, моя красуня" на адресу України і заявили, що будь-який жарт про зґвалтування обурює.

Українські Національні Новини

Політика