ukenru
putin-rik-gotuvavsya-do-viyni-z-ukrayinoyu-i-mozhe-vesti-yiyi-dovgo-sholts

путін рік готувався до війни з Україною і може вести її довго - Шольц

 • 152656 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що президент рф володимир путін готувався до війни проти України щонайменше рік. Саме тому російський диктатор готовий до тривалих військових дій. Про це Шольц розповів у програмі CBS News, інформує УНН.

Цитата

«Він лідер дуже великої країни зі значними ресурсами. путін насправді веде цю жорстоку війну, до якої готувався дуже довго. Я думаю, що рішення вести цю війну було ухвалено за рік до її початку або, можливо, раніше. І тому він зможе продовжувати війну дуже довго», - заявив канцлер.

Деталі

Також, за його словами, росія відчуває на собі вплив західних санкцій, очільник кремля розуміє їх глибокий вплив на російську економіку. Канцлер ФРН також зазначив, що росія не досить розвинена, і потребує всіх технологій решти світу.

«Зараз це відбувається з країною, яка не настільки розвинена, яка дійсно потребує всіх технологій решти світу для того, щоб мати аналогічний рівень життя і мати шанс бути частиною зростання світової економіки», - сказав Шольц.

Доповнення 

Канцлер Німеччини Олаф Шольц у кулуарах саміту НАТО у Мадриді заявив, що союзники по НАТО продовжуватимуть постачати Україні зброю стільки, скільки буде необхідно. 

Українські Національні Новини

Політика