ukenru
putin-nakazav-perevesti-sili-strimuvannya-na-osobliviy-rezhim-boyovogo-cherguvannya-mova-pro-yaderni-boyegolovki

Путін наказав перевести сили стримування на особливий режим бойового чергування. Мова про ядерні боєголовки

 • 383759 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Російський президент Володимир Путін на зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу і начальником Генштабу Валерієм Герасимовим наказав перевести сили стримування російської армії в особливий режим несення бойового чергування. Про це УНН повідомляє з посиланням на російські ЗМІ.

Цитата

"Західні країни роблять не тільки недружні дії щодо нашої країни в економічній сфері, я маю на увазі ті санкції, про які всі добре знають, але вищі посадові особи провідних країн НАТО допускають і агресивні висловлювання на адресу нашої країни. Тому наказую міністру оборони і начальнику Генерального штабу перевести сили стримування російської армії в особливий режим несення бойового чергування", — заявив він.

Деталі

Стратегічні сили стримування - це, як мовиться на сайті Міноборони РФ - "основа бойової могутності ЗС, призначені для стримування агресії проти РФ та її союзників, а також розгрому агресора у війні із застосуванням різних видів зброї, у т.ч. ядерної".

Додамо

Як стало відомо, самопроголошений Уряд Республіки Білорусь в найближчі години може прийняти рішення про участь Збройних сил РБ у війні, яку веде Російська Федерація проти України. Це означатиме задіяння всіх сил і засобів Збройних сил Білорусі проти наших сил оборони.

Українські Національні Новини

Новини Світу