psikhologichna-travma-yaku-zaznali-diti-pid-chas-viyni-v-ukrayini-vidobrazitsya-i-na-nastupnikh-pokolinnyakh-ukrayintsiv-zelenskiy

Психологічна травма, яку зазнали діти від війни в Україні, відобразиться і на наступних поколіннях українців – Зеленський

 • 194089 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Психологічна травма, яку зазнали діти і молодь під час вторгнення росії в Україну, відобразиться і на наступних поколіннях українців. Про це в інтерв’ю La repubblica заявив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Психологічна травма, яку зазнали діти і молодь під час цієї війни, відобразиться і на наступних поколіннях українців. І всі цивілізовані люди Європи і світу мають це зрозуміти. І зробити все, щоб припинити цю війну”, - заявив Зеленський.

Деталі

Він наголосив, що наразі в Україні руйнується інфраструктура, мости і дороги, житлові комплекси, нові школи, лікарні. Кілька міст просто стерто з лиця землі — це Гостомель, Волноваха, Буча.

Понад 550 закладів освіти в Україні пошкоджено, 72 з них зруйновано повністю. Обстріляно 246 лікарень, 13 з яких зруйновано вщент. Щодня ця статистика зростає.

Додамо

Через збройну агресію рф в Україні загинуло 128 дітей, понад 172 – поранені.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі