prykordonnyky-spiimaly-odesyta-na-nezakonnomu-perevezenni-liudei-cherez-kordon-u-bahazhnyku-avtomobilia

Прикордонники спіймали одесита на незаконному перевезенні людей через кордон у багажнику автомобіля

 • 28519 переглядiв

Прикордонний патруль в Одеській області зупинив автомобіль, водій якого намагався переправити через кордон двох чоловіків за 400 та 300 доларів США відповідно, а один пасажир ховався в багажнику.

Одесит намагався незаконно переправити двох чоловіків за кордон, одного з яких заховав у багажнику автівки. Відомо що за цю послугу водій взяв з пасажирів $400 та $300 відповідно. Про випадок повідомили у пресслужбі прикордонників, передає УНН.

Прикордонний наряд на Одещині зупинив автівку, в якій прямували водій та два пасажири. Один з чоловіків чомусь зайняв місце в багажнику. Згодом зʼясувалися наміри усіх: "подорожуючі" мали на меті за $400 та $300 перетнути кордон, кермувальник авта – допомогти їм в цьому і, авжеж, отримати за це гроші.

– розповіли у ДПСУ.

Деталі

У Держприкордонслужбі зазначили, що на порушників кордону правоохоронці склали матеріали про адмінвідповідальність. А водію-переправнику за скоєне загрожує кримінальна відповідальність.

Угорські фермери почали протетст на кордоні з Україною: що вимагають09.02.24, 20:27

Нагадаємо

Наприкінці минулого місця 22-річний українець з Кривого Рогу був затриманий прикордонниками під час спроби незаконного переходу з України до Румунії через Карпати. Він сховав свій паспорт у контейнер з-під їжі, щоб у разі затримання вдавати із себе заблукалого туриста.

Популярні

Новини по темі

У Харкові вибухи: росіяни атакують бпла

 • 31885 переглядiв