prokurori-provodyat-obshuki-v-golovnomu-ofisi-ukrenergo

Прокурори проводять обшуки в головному офісі "Укренерго"

 • 156803 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Офіс Генерального прокорора проводить обшуки в головному офісі НЕК «Укренерго». Про це УНН повідомляє з посиланням на «Укренерго».

Цитата

«В головному офісі НЕК «Укренерго» 20 вересня відбуваються слідчі дії. Обшуки проводить Генеральна прокуратура на підставі ухвали Печерського районного суду від 30 серпня 2023 року», - йдеться в повідомленні.

Деталі

В Укренерго заявляють, що сприяють проведенню слідчих дій та добровільно надають представникам Генеральної прокуратури всі документи, які визначені ухвалою.

«Зазначимо, що компанія надала б слідчим добровільно всі необхідні документи без проведення обшуку. Але такого звернення до компанії від правоохоронців не надходило», - заявили в Укренерго.

Повідомляється, що з переліку документів, які цікавлять правоохоронців, деякі контракти були предметом перевірки Державної аудиторською служби.

«Нагадаємо, державний аудит Укренерго завершився в березні цього року. НЕК «Укренерго» оскаржує результати аудиту ДАСУ в суді, оскільки вважає їх упередженими та непрофесійними, а деякі прямо суперечать законодавству», - зазначається в повідомленні.

В ЗМІ повідомляють, що обшук проводиться в рамках кримінального провадження №42023000000000452, зареєстрованого працівниками Міністерства внутрішніх справ 16 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Укргідроенерго" подало позов до "Укренерго" на 7,1 млрд грн

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Прокурори проводять обшуки в головному офісі "Укренерго"

     • 156803 переглядiв

    На кордоні з Румунією знову знайшли тіло людини

     • 207398 переглядiв

    У Раді представили Бюджет на наступний рік

     • 132277 переглядiв