prezident-turechchini-erdogan-pribuv-do-rosiyi-na-peregovori-z-putinim

Президент Туреччини Ердоган прибув до росії на переговори з путіним

 • 471423 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув до росії з одноденним робочим візитом, повідомляє в понеділок Anadolu, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, Ердоган вилетів з аеропорту Ататюрк у сочі о 10:50, а прилетів о 12:25.

В аеропорту Ататюрк у Стамбулі турецького лідера проводжали віцепрезидент Джевдет Йилмаз, губернатор Стамбула Давут Гюль та інші офіційні особи.

Президента Туреччини в поїздці супроводжують міністр закордонних справ країни Хакан Фідан, міністр промисловості і технологій країни Мехмет Фатіх Каджир та інші офіційні особи.

Найважливішим пунктом порядку денного переговорів лідерів Туреччини та росії, як зазначено, стане угода про Чорноморський зерновий коридор, з якого москва вийшла 17 липня.

Сторони також обговорять останні події в російсько-українській війні, стан двосторонніх турецько-російських відносин, включно зі співробітництвом у сфері енергетики, торгівлі, економіки та туризму.

Нагадаємо

Як повідомило турецьке видання Milliyet, на переговорах Ердогана і путіна в російському місті сочі 4 вересня буде чотири головні теми, зокрема, Ердоган запропонує себе як посередника в переговорах рф і України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Арабські Емірати хочуть легалізувати азартні ігри

     • 381560 переглядiв

    НАЗК відкрило доступ до реєстру корупціонерів

     • 607541 переглядiв

    У Чернігові з вікна багатоповерхівки випала дитина

     • 513495 переглядiв

    Приватизація: за рік держава залучила майже 4 млрд гривень

     • 454642 переглядiв