ukenru
premyer-izrayilyu-rozpochav-vizit-do-ukrayini-z-pokladannya-kvitiv

Прем'єр Ізраїлю розпочав візит до України з покладання квітів

 • 10874 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Прем’єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу розпочав свій офіційний візит до Україні із церемонії вшанування пам’яті біля Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата та Меморіалу пам'яті жертв Голодомору у Києві. Про це УНН повідомляє з посиланням на посольство Ізраїлю в Україні у Twitter, передає УНН.

"Прем’єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу розпочав свій офіційний візит до Україні із церемонії вшанування пам’яті: відбулося покладання квітів до Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата у Києві. Також відбулося покладання квітів до Меморіалу пам'яті жертв Голодомору", - повідомили в ізраїльському диппредставництві.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський проведе переговори з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Біньяміном Нетаньягу у межах його візиту в Україну.

Перед вилітом до Києва, ввечері 18 серпня, Нетаньягу сказав, що має намір обговорити з Президентом Зеленським створення зони вільної торгівлі та пенсійну угоду між двома країнами.

Офіційний візит прем’єра Ізраїля триватиме до 20 серпня.

Прем’єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу розпочав свій офіційний візит до Україні із церемонії вшанування пам’яті: відбулося покладання квітів до Меморіа́лу Ві́чної Сла́ви на могилі Невідомого солдата у Києві. pic.twitter.com/cqqjcfXlgY

— Посольство Ізраїлю (@IsraelinUkraine) August 19, 2019

Українські Національні Новини

Політика