predstavniki-chervonogo-khresta-viyikhali-do-gazi-schob-zustriti-blizko-50-zaruchnikiv-zmi

Представники Червоного Хреста виїхали до Гази, щоб зустріти близько 50 заручників - ЗМІ

 • 136858 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Представники Червоного Хреста за посередництва Катару уклали угоду, в результаті якої з сектора Газа буде звільнено близько 50 заручників із подвійним громадянством. Про це повідомляє портал i24news з посиланням на джерела, передає УНН

Деталі

Згідно з даними джерел у Газі, зараз триває завершення потенційної угоди, причому посередництво Катару відіграє вирішальну роль.

Червоний Хрест їде, щоб прийняти групу з приблизно 50 заручників із подвійним громадянством.

За даними джерел, передача заручників відбудеться в районі Хан-Юніс на півдні сектора Газа. Якщо не виникне нових перешкод, очікується, що угода буде досягнута найближчими годинами.

Видання додає, що Ізраїль не буде офіційною стороною в переговорах про звільнення заручників з подвійним громадянством.

У рамках домовленостей і для того, щоб дозволити персоналу Червоного Хреста безпечно дістатися до цього району, джерела повідомляють, що в останні години ізраїльські авіаудари по Газі не завдавалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хочуть добитися звільнення заручників: США просять Ізраїль відкласти наземну операцію в Газі

Додамо

ХАМАС взяв у заручники понад 200 осіб під час нападу 7 жовтня, у результаті якого загинуло понад 1400 осіб. Їх утримують у Газі, де ізраїльські авіаудари та блокада поставок спричинили гуманітарну кризу. Понад 20 заручників — підлітки та маленькі діти, 10-20 із них старше 60 років, повідомили ізраїльські військові в п’ятницю. Серед них десятки громадян США, Великої Британії, Франції та інших країн.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У гуртожитку в Полтаві знайшли тіла трьох чоловіків та дівчини

     • 196337 переглядiв