pratsivnikam-viyskkomatu-samboru-na-lvivschini-scho-katuvali-lyudinu-prositimut-aresht-dbr

Працівникам військкомату Самбору на Львівщині, що катували людину, проситимуть арешт - ДБР

 • 192443 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. До кінця дня двом працівникам військкомату Самбору, яких затримали за підозрою у побитті чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату, можуть оголосити про підозру. Для них проситимуть застосувати запобіжний захід у вигляді арешту. Про це заявила радник з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян в телемарафоні, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Зараз готується оголошення їм про підозру і підозра за таким статтям Кримінального кодексу, як незаконне позбавлення волі, катування та перевищення службовою військовою особою повноважень», - розповіла Сап'ян.

Також вона зазначила, що сьогодні до кінця дня можуть оголосити про підозру двом працівникам військкомату.

«Я думаю до кінця цього дня буде оголошена підозра і буде обиратися для підозрюваних запобіжний захід. Це утримання під вартою без альтернативи внесення застави», - сказала Сап'ян.

Доповнення

В одному з телеграм-каналів з’явилося відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю. ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі Самбору Львівської області.

Згодом працівники ДБР затримали заступника начальника одного з відділів Самбірського районного Територіального центру комплектування та соцпідтримки та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рада проголосувала за публічне відкриття е-декларацій

     • 193930 переглядiв

    Прокурори проводять обшуки в головному офісі "Укренерго"

     • 156803 переглядiв

    На кордоні з Румунією знову знайшли тіло людини

     • 207398 переглядiв