pozhezha-u-rosiiskomu-ndi-de-vyrobliaiut-radiokomponenty-staie-vse-masshtabnishoiu-vidomo-pro-dvokh-zahyblykh-i-chotyrokh-poranenykh

Пожежа у російському НДІ, де виробляють радіокомпоненти, стає все масштабнішою: відомо про двох загиблих і чотирьох поранених

 • 18578 переглядiв

Двоє людей загинули і четверо отримали поранення в результаті вибуху і пожежі на площі 4000 квадратних метрів в науково-дослідному інституті "Платан" у рф.

У рф пожежа на НДІ "Платан" стає все масштабнішою - полум'ям охоплено вже 4 тисячі квадратних метрів. Як повідомляють російські Telegram-канали, у будівлі пролунав вибух, відомо про двох загиблих та чотирьох поранених, передає УНН.

"Вибух у НДІ "Платан" у підмосковному Фрязіні. Попередньо всередині здетонували газові балони. Горить вже 4 тисячі квадратних метрів. У чорному густому диму, як і раніше, можуть перебувати люди — більше сотні рятувальників намагаються прорватися всередину, щоб витягнути їх на свіже повітря", - повідомляє Mash.

У той же час 112 з посиланням на джерела повідомляє про чотирьох постраждалих.

Згодом Mash повідомив, що відомо і про двох жертв.

"Як мінімум 2 особи загинули в будівлі НДІ "Платан". Попередньо вони випали з вікна, намагаючись врятуватися від вогню", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Під москвою сталась пожежа на території НДІ "Платан", який займається виробництвом електронних деталей та радіокомпонентів. Горить одна з будівель, люди вибивають вікна, щоб не задихнутися.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В ОП анонсували нові безпекові угоди на цьому тижні

     • 29789 переглядiв

    У Греції через спеку загинули шестеро туристів

     • 16074 переглядiв