povin-na-pivdni-nimechchyny-pozhezhnyk-zahynuv-pid-chas-riatuvalnoi-operatsii

Повінь на півдні Німеччини: пожежник загинув під час рятувальної операції

 • 24603 переглядiв

Південь Німеччини потерпає від повеней, спричинених інтенсивними дощами та підвищення рівня води у Дунаї та його притоках. Під час рятувальної операції у Верхній Баварії загинув пожежник. Після зсуву, викликаного дощами, зійшов із рейок потяг ICE. У десяти баварських комунах через підвищення рівня води у Дунаї та його притоках оголошено режим природної катастрофи, повідомляє у неділю Deutsche Welle, передає УНН.

Деталі

Під час рятувальної операції у місті Пфаффенгофен-ан-дер-Ільм у Верхній Баварії загинув пожежник. Він перекинувся на гумовому човні під час рятувальної операції разом із трьома колегами і був знайдений мертвим рано вранці, повідомив представник районного управління Пфаффенгофена-ан-дер-Ільм у неділю, повідомляє агентство Reuters.

У місті Шробенгаузен у баварському окрузі Нойбург-Шробенгаузен, де також було оголошено режим природної катастрофи, підготовлено евакуацію 670 мешканців.

У баварський округ Гюнцбург, де рівень води в низці водойм досяг максимальної позначки за минуле століття, баварський центр гуманітарної організації "Червоний Хрест" направив рятувальників на човнах і водолазів.

У Мюнхені влада також попереджає мешканців про загрозу життю в районі берега річки Ізар. У столиці Баварії оголошено другий рівень небезпеки.

На півдні Німеччини сталась масштабна повінь: декілька районів евакуювали 01.06.24, 20:40

Популярні

Новини по темі

Зеленський прибув до столиці Філіппін

 • 24698 переглядiв

Посолка ЄС в Україні провела першу зустріч із урядовцями

 • 108864 переглядiв