ukenru
povidomleno-pro-pidozru-dvom-posadovtsyam-yaki-zarobili-ponad-800-tis-grn-na-remonti-ukrittya-u-kiyevi

Розкрадання 800 тис. грн на ремонтах укриттів в Києві: підозри отримали підрядник і начальник управління РДА

 • 691516 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У Києві викрито та повідомлено про підозру начальнику управління Святошинської РДА та директору приватної фірми у привласненні бюджетних коштів під час ремонту укриття. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, фігуранти провадження заволоділи грошима, які були призначені на проведення ремонтних робіт у одному із укриттів Святошинського району Києва.

Під час проведення огляду приміщення правоохоронці з залученням експерта-будівельника зафіксували факти неналежного виконання ремонтних робіт. Використання неякісних легкозаймистих, пожежонебезпечних матеріалів, а також суттєве завищення їх вартості.

"У межах кримінального провадження правоохоронці задокументували протиправні дії вказаних посадовців, направлені на розтрату бюджетних коштів у сумі понад 800 тис. гривень", - ідеться в повідомленні.

На теперішній час фігурантам справи повідомили про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна, зазначили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Києві показали, як виглядає укриття за 1,3 млн грн

Українські Національні Новини

Київ