popri-mantspulyatsiyi-nedruzhnikh-krayin-stefanishina-zayavila-scho-ukrayina-mozhe-rozpochati-peregovori-pro-vstup-u-yes-vzhe-u-grudni

Попри манцпуляції "недружніх країн": Стефанішина заявила, що Україна може розпочати переговори про вступ у ЄС вже у грудні

 • 99283 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Незважаючи на спроби маніпуляцій деяких країн або чиновників, з метою применшити оцінку прогресу України, переговори про вступ до ЄС можливі вже у цьому році. Про це заявила міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, передає УНН.

Цитата

“Ми сьогодні вже бачимо, що деякі країни або навіть деякі європейські чиновники вдаються до маніпуляцій, намагаючись протискати якісь свої особисті побажання в документи, які готуються Європейською комісією. Так само ми бачимо, що є певні недружні країни, які намагаються применшити оцінку прогресу України і, скажімо так, знецінити деякі з наших зусиль”, – розповіла віцепрем’єр-міністерка.

Деталі

Але Стефанішина впевнена, що попри усі сторонні маніпуляції, а також повномаштабну війну, Україна може почати переговори з ЄС у грудні цього року.

"Україна створила усі необхідні умови для цього, реалізувавши сім рекомендацій. Більше того, ми маємо розуміти, що будуть розглядатися й можливі рішення щодо інших майже 10 країн розширення, і Україна безумовно є лідером, навіть попри триваючу повномаштабну війну", - заявила урядовиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Єврокомісії може відвідати Україну на тлі звіту щодо початку переговорів про вступ до ЄС – ЗМІ

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Відень передав п‘ять реанімобілів для Одещини

     • 90390 переглядiв

    29 нардепів подали заяву до поліції на Арестовича

     • 180774 переглядiв