ukenru
popavsya-bilya-vlasnogo-domu-zhitomiryanina-zatrimali-za-plyundruvannya-pamyatnika-geroyam-nebesnoyi-sotni

Попався біля власного дому: житомирянина затримали за плюндрування пам'ятника Героям Небесної Сотні

 • 14592 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. У Житомирі поліцейські знайшли чоловіка, підозрюваного у пошкодженні пам’ятника Героям Небесної Сотні. Його затримали напередодні ввечері біля його ж житла. Про це УНН повідомили у пресслужбі ГУНП у Житомирській області.

Що сталося

15 березня до поліції надійшло повідомлення про пошкодження пам’ятника Героям Небесної Сотні, встановленого на майдані Сергія Корольова у Житомирі. Правоохоронці почали розшукувати винуватця. Вандал навіть потрапив на відео камери спостереження.

Цитата:

"Поліцейські проаналізували записи камер відеоспостереження та отримали інформацію про особу, ймовірно причетну до кримінального діяння. Ним виявився житель обласного центру, 1979 р.н.", - сказано у повідомленні.

Деталі

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 ( Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) ККУ.

Упродовж дня поліцейські кілька разів перевіряли місце проживання підозрюваного у вандалізмі.

"Увечері, коли він з’явився вдома, слідчі поліції за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури затримали його у порядку ст. 208 КПК України", - сказали у поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП