ponad-11-mln-grn-zbitkiv-posadovtsiv-dp-konyarstvo-ukrayini-suditimut-za-makhinatsiyi

Понад 11 млн грн збитків: посадовців ДП "Конярство України" судитимуть за махінації

 • 148121 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Двох посадових осіб ДП «Конярство України» судитимуть за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило понад 11 млн грн збитків. Про це повідомляє УНН із посиланням на Офіс головного прокурора.

Деталі

Прокурори Офісу Генпрокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох посадових осіб ДП «Конярство України», згідно якого фігуранти завдали держпідприємству шкоду на суму понад 11 млн грн. Повідомляється, що колишній директор держпідприємства у змові з керівником філії ДП «Конярство України» реалізували врожай соняшника за заниженими середніми закупівельними цінами.

Цитата

«Розслідуванням встановлено, що колишній директор держпідприємства за попередньою змовою з керівником філії «Запорізький кінний завод № 86» ДП «Конярство України» погодили та реалізували підприємству врожай соняшника 2021 року за заниженими середніми закупівельними цінами на даний вид сільськогосподарської продукції», - йдеться у повідомленні Генпрокурора.

Згідно матеріалів досудового розслідування, підозрювані залучили одного із суб’єктів господарювання та діяли на його користь, завдавши держпідприємству шкоду на суму понад 11 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 10 млн грн збитків на реконструкції спортоб’єкту: судитимуть екскерівника “Спортивного комплексу"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці прийшли з обшуками до "Київзеленбуду" - КМДА

     • 197328 переглядiв

    "Шлях додому": у жовтні Україні вдалось повернути 17 дітей

     • 166962 переглядiв