ukenru
polschu-pokinuli-45-rosiyskikh-diplomativ-roszmi

Польщу покинули 45 російських дипломатів - росЗМІ

 • 110589 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Низка російських пропагандистських ЗМІ, посилаючись на заяву посла росії у Польщі Сергія Андрєєва, повідомили, що 45 російських “дипломатів” сьогодні покинули Польщу після звинувачень у шпигунстві, пише УНН.

Контекст

У середу, 23 березня, уряд Польщі повідомив про намір видворити 45 російських дипломатів через підозру у шпигунстві, пише Rzeczpospolita. До списку Агентства внутрішньої безпеки Польщі потрапили 45 імен, які ймовірно вели протиправну діяльність на території Польщі.

З цього приводу у середу вранці в міністерство закордонних справ Польщі терміново викликали посла рф у Польщі Сергія Андреєва. Йому вручили ноту з наказом про видворення 45 російських дипломатів за підозрою у шпигунстві, повідомляє Rzeczpospolita. Він відкинув ці звинувачення, заявляючи, що “підстав для такого рішення немає”.

Також Андрєєв повідомив, що його немає у списку видворених дипломатів. Він зазначив, що дипломатичні відносини між країнами залишаються в силі, а посольство росії в Польщі продовжує свою роботу.

Раніше

Словаччина оголосила, що відсилає трьох співробітників російського посольства.

Українські Національні Новини

Новини Світу