ukenru
politsiya-zastosuvala-slozoginniy-gaz-u-tsyurikhu-rozignali-feministskiy-miting

Поліція застосувала сльозогінний газ: у Цюриху розігнали феміністський мітинг

 • 18267 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Напередодні Міжнародного жіночого дня, у Швейцарії поліція розганяла демонстрантів феміністського мітингу, застосовуючи сльозогінний газ. Двох учасників акції протесту було заарештовано. Про це повідомлено на інформаційній сторінці Yahoo news, деталі дізнавайтесь в новинах УНН.

Деталі

На днях у місті Цюрих було проведено масову демонстрацію, організовану феміністками напередодні 8 березня. Ще перед запланованою акцією протесту, поліція попереджала, що масові заходи в Швейцарії заборонені у зв’язку з пандемією COVID-19, тому учасників мітингу розганяли за допомогою сльозогінного газу.

Цитата:

"Люди перегрупувались і рушили вздовж Лангштрассе у напрямку п’ятого району. Цей рух також було зупинено, і знову довелося застосувати сльозогінний газ. Під час цієї поліцейської операції демонстрант вкусив поліцейського", - повідомив працівник органу державної влади.

Повідомляється, що жінку, яка вкусила поліцейського, було заарештовано. Коли інші учасники мітингу намагалися її врятувати, правоохоронцям довелось застосувати сльозогінний газ ще раз.

За словами поліції, у місті налічувалось близько 100 протестуючих. В результаті правоохоронці заарештували двох протестувальників, постраждалих не виявлено.

Нагадаємо, на протестах у Сенегалі застрелили неповнолітнього хлопця.

Українські Національні Новини

Новини Світу