ukenru
pogoda-vplinula-na-plani-rf-provesti-parad-do-9-travnya

Погода вплинула на плани РФ провести парад до 9 травня

 • 12326 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Авіація не братиме участі в параді Перемоги на Червоній площі в Москві через несприятливі погодні умови. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в силових структурах, передає УНН.

"У зв'язку з несприятливими погодними умовами в Московському регіоні прийнято рішення про скасування участі авіації в параді Перемоги на Червоній площі. Задіяні для участі в параді Перемоги на Червоній площі літаки і вертольоти повернуться на аеродроми базування", - сказав представник відомства.

Раніше повідомлялося, що в авіаційній частині параду повинні взяти участь вертольоти Мі-26, Мі-28НМ, Ка-52, а також Мі-35. Над головною площею країни повинні мали були пролетіти модернізовані стратегічні бомбардувальники Ту-95МСМ, стратегічні ракетоносці Ту-160 і бомбардувальники Ту-22М3. Військово-транспортну авіацію повинні були представити літаки Іл-76 і паливозаправник Іл-78. Крім того, в небі Москви повинні були з'явитися в єдиному строю пілотажні групи "Російські витязі" на винищувачах Су-30СМ і "Стрижі" на МіГ-29.

Авіація була зосереджена на дев'яти аеродромах в восьми регіонах Росії.

Нагадаємо, напередодні в Москві відбулася репетиція параду до 9 травня з танками і авіацією.

Українські Національні Новини

Новини Світу