ukenru
po-prikordonnyu-sumschini-ta-chernigivschini-za-tizhden-30-vorozhikh-obstriliv

По прикордонню за тиждень було 30 ворожих обстрілів з артилерії та мінометів - Громов

 • 409863 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Упродовж тижня російські окупанти здійснили щонайменше 30 артилерійських та мінометних обстрілів прикордонних територій, зокрема в районі 8 населених пунктів Чернігівської та 16 населених пунктів Сумської областей. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Упродовж тижня підрозділами противника здійснено щонайменше 30 артилерійських та мінометних обстрілів прикордонних територій, зокрема в районі 8 населених пунктів Чернігівської та 16 населених пунктів Сумської областей», - розповів Громов.

Також він зазначив, що при цьому противник завзято, майже щодня здійснює обстріл населених пунктів Гай та Кам'янська Слобода Чернігівської області, а також Нововасилівка, Середина Буда, Кіндратівка Сумської області.

Доповнення

Російські окупанти обстріляли з артилерії та мінометів прикордоння Сумської і Чернігівської областей. Під ворожим вогнем опинилися чотири громади.

Українські Національні Новини

Війна