pivnichna-koreia-vidkryie-kordony-dlia-turystiv-upershe-pislia-pandemii

Північна Корея відкриє кордони для туристів уперше після пандемії

 • 21447 переглядiв

КНДР вперше за 5 років відкриє кордони для іноземних туристів. Тури почнуться з грудня 2024 року в Самджійоні, а потім, ймовірно, поширяться на всю країну.

Північна Корея вперше за майже п'ять років відкриє для туристів з інших країн свої кордони, які були закриті від початку пандемії COVID-19. Про це повідомляє Bloomberg, пише УНН.

Деталі

Два великі туроператори для іноземних відвідувачів заявили в середу, що вони отримали повідомлення від своїх партнерів у Північній Кореї, що відкриття подорожей почнеться в грудні 2024 року. Спочатку тури будуть проходити в Самджійон, поблизу кордону з Китаєм, а потім, ймовірно і по всій країні, йдеться у заяві Koryo Tours.

Компанія KTG Tours також опублікувала в соціальних мережах повідомлення, що відвідувачі зможуть поїхати в Самджійон з цієї зими.

Режим Кім Чен Ина почав послаблювати прикордонні обмеження близько року тому, але не відкрився для туристичних груп, які колись були джерелом готівки для держави з мізерними валютними резервами. Ці туристи надавали кошти, які допомагали країні здійснювати транзакції за кордоном, в той час, як вона залишається відрізаною від міжнародних банківських послуг.

Північнокорейська влада пильно стежить за туристами з-за кордону, яким, як правило, дозволяється зупинятися лише в житлі, призначеному для іноземців, і вони обмежені в пересуванні країною.

Зазначається, що на початку цього року Північна Корея дозволила в'їзд невеликій кількості туристів з росії.

Пентагон стурбований військовою співпрацею росії з Іраном, КНДР і Китаєм14.08.24, 11:20

Популярні

Новини по темі

Суд рф заарештував майно німецької компанії Linde

 • 25098 переглядiв