pidvodniy-choven-i-korabel-rf-u-sevastopoli-buv-urazheniy-raketami-storm-shadow-sky-news

Підводний човен і корабель рф у Севастополі був уражений ракетами Storm Shadow - Sky News

 • 482164 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Україна в ніч на середу атакувала Севастополь і уразила підводний човен і корабель флоту рф за допомогою британських далекобійних ракет Storm Shadow, повідомляє Sky News, пише УНН.

Деталі

Українське і західне джерела повідомили журналістам, що під час атаки на штаб Чорноморського флоту рф були застосовані британські крилаті ракети Storm Shadow.

"Це був Storm Shadow", - повідомило одне з джерел.

Міністерство оборони Великої Британії поки що не коментує ситуацію.

“Це перша відома успішна атака на російський підводний човен у війні. Потенційно найбільший удар по російських військово-морських об'єктах за всю війну”, - зазначили в Sky News.

Довідково

На початку року Великобританія передала Збройним силам України ракети Storm Shadow. У ракет дальність польоту - понад 241 кілометр.

Нагадаємо

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі УНН повідомив, що у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на середу, 13 вересня, було пошкоджено російський великий десантний корабель та підводний човен.

У міноборони росії повідомляли, що уночі зазнав ударів судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у місті Севастополі. Як наслідок — отримали пошкодження дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону» і великий десантний корабель «Мінськ».

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Тернопільщині у лісі під час пожежі загинула жінка

     • 295909 переглядiв

    Джонсон зацінив український бойовий модуль "Шабля"

     • 2501818 переглядiв

    На Закарпатті чоловік помер від укусу шершня

     • 462559 переглядiв