ukenru
pid-rosiyskim-byelgorodom-znovu-progrimili-dva-vibukhi-zmi

Під російським Бєлгородом знову прогриміли два вибухи – ЗМІ

 • 161648 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. В районі Бєлгорода, недалеко від кордону з Україною прогриміли два вибухи. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Деталі

Як пише Reuters з посиланням на очевидців, вибухи сталися через кілька днів після того, як російська влада звинуватила Збройні Сили України в нанесенні удару по нафтобазі.

За словами очевидців, вибухи були настільки потужними, що в будинках в самому Бєлгороді задребезжали вікна.

Голова Яковлівського міського округу Олег Медведєв повідомив, що інцидент стався в Томарівці.

"Був хлопок, на землю впали уламки. Як і належить, вулицю оточили, викликали оперативні служби. Уламки оглянули - вони не становлять небезпеки, їх відвезли. Оточення вже знімають. Скоро рух буде повністю відновлено. Ні жертв, ні руйнувань немає", - зазначив він.

Нагадаємо

1 квітня в Бєлгороді загорілася нафтобаза. Російська сторона заявляла, що нібито удар завдали з українських військових вертольотів.

У Міністерстві оборони України заявили, що Україна не підтверджує і не спростовує причетність до пожежі на нафтобазі в російському Бєлгороді.

У той же час, радник керівника офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що відповідальність за те, що відбувається на території російської федерації несе керівництво країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу