pid-chas-zitknen-u-tel-avivi-bilshe-100-lyudey-otrimali-poranennya

Під час зіткнень у Тель-Авіві більше 100 людей отримали поранення

 • 560095 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Понад 100 людей отримали поранення внаслідок жорстоких зіткнень у Тель-Авіві між прихильниками уряду Еритреї, які святкували День Еритреї, та противниками президента Ісайяса Афверкі. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Ізраїльська поліція випустила світлошумові гранати, щоб припинити зіткнення, а деякі протестувальники кидали в поліцейських каміння та підпалювали сміттєві баки. На кадрах у соціальних мережах видно, як прихильники уряду Еритреї б'ють палицями антиурядових протестувальників.

Представники ізраїльської медицини повідомили, що понад 114 осіб отримали поранення, у тому числі близько 30 поліцейських. Насильство спалахнуло під час заходу, організованого посольством Еритреї з нагоди Дня революції 1 вересня, який відзначає початок Війни за незалежність Еритреї проти Ефіопії в 1961 році.

Довідково

Ісайяс правив після здобуття Еритреєю незалежності в 1993 році. Правозахисні групи засудили його уряд як дуже репресивний, а країна перебуває під санкціями США та ЄС за ймовірні зловживання.

Нагадаємо

Ввечері у Єрусалимі на ізраїльтянина, який стояв на зупинці трамвая Shivtei Yisrael, напав чоловік із ножем. Постраждалому надали домедичну допомогу та ушпиталили до лікарні. А його нападника ліквідували правоохоронці, які прибули на місце пригоди.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Одещиною знищили БПЛА

     • 1529465 переглядiв