pid-chas-ataki-na-odeschinu-rosiyski-shakhedi-vpali-ta-zdetonuvali-na-teritoriyi-rumuniyi-mzs

Під час атаки на Одещину російські "шахеди" впали та здетонували на території Румунії - МЗС

 • 574521 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Під час ворожої атаки на Одеську область російські "шахеди" впали та здетонували на території Румунії, повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко з посиланням на дані Державної прикордонної служби України, пише УНН.

Цитата

“За інформацією Державної прикордонної служби України, сьогодні вночі під час масованої атаки росії в районі Ізмаїльського порту російські «шахеди» впали та здетонували на території Румунії. Це є черговим підтвердженням того, що російський ракетний терор становить величезну загрозу не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн, зокрема держав-членів НАТО”, - написав речник МЗС у Facebook.

Деталі

Міністерство закордонних справ України закликає партнерів швидше надати Україні додаткові сучасні системи протиракетної та протиповітряної оборони, а також бойову авіацію. Зазначається, що ці системи допоможуть захистити Україну від російських ракетних атак і посилять безпеку не тільки України, а й інших країн Європи.

Нагадаємо

Уночі рф атакувала південь Одещини впродовж 3,5 години. У декількох населених пунктах Ізмаїльського району пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств.

Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об'єктів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Дарницькому районі столиці пройдуть військові навчання - РДА

     • 745465 переглядiв

    У Китаї офіційно підтвердили, що Сі Цзіньпін не поїде на саміт G20

     • 786740 переглядiв

    рф забрала ракетоносії з Чорного та Азовського морів

     • 336498 переглядiв