petytsiia-pro-bron-dlia-nadzvychainykiv-nabrala-25-tysiach-pidpysiv-yii-maie-rozghlianuty-uriad

Петиція про бронь для надзвичайників набрала 25 тисяч підписів: її має розглянути уряд

 • 18952 переглядiв

Петиція щодо бронювання від мобілізації для надзвичайників, яку створили 31 травня, станом на ранок 3 червня набрала понад 30 тисяч голосів із 25 тисяч необхідних. Тепер її повинен розглянути Кабінет Міністрів.

Петиція щодо бронювання від мобілізації для усього особового складу пожежної охорони та служби надзвичайних ситуацій, оперативно-рятувальної служби та інших працівників цивільного захисту набрала 25 тисяч підписів. Тепер її повинен розглянути уряд. Про це пише УНН з посиланням на петицію. 

Деталі 

Авторка петиції стверджує, що наразі бронь із частини працівників цивільного захисту знята. Вона наголосила, що ДСНС здійснює важливу місію в тилу, захищаючи громадян від вогню та інших надзвичайних ситуацій.

Щоб вони (працівники ДСНС - ред.) захищали нас тут, ми повинні надати їм можливість та забезпечити право виконувати свої обовʼязки та функції

- йдеться в петиції.

Петиція, яку створили 31 травня, станом на ранок 3 червня набрала понад 30 тисяч голосів із 25 тисяч необхідних. Тепер її повинен розглянути Кабінет Міністрів.

Нагадаємо

В Україні від мобілізації заброньовано близько 540 тисяч осіб. Найбільше – в енергетиці, агропромисловому секторі, промисловості, виробництві та транспорті.

Під тиском ЗМІ міністр економіки терміново скасувала свій наказ про бронь для деяких рекламних агентств, ІТ компаній та доставки їжі16.05.24, 15:18

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

     • 32696 переглядiв

    У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

     • 44222 переглядiв

    На фронті відбулося 161 бойове зіткнення – Генштаб

     • 55403 переглядiв

    Новини по темі

    Шольц: "Ми захищатимемо кожен квадратний дюйм території НАТО"

     • 18614 переглядiв

    Експорт українським морським коридором сягнув 50 млн тонн

     • 16314 переглядiв

    У Нью-Йорку рибалки витягли з озера сейф зі 100 000 доларів

     • 112483 переглядiв