perekhodimo-pozhezhnogo-menedzhmentu-do-strategichnogo-rozvitku-reznikov-pro-plan-roboti-minoboroni-na-2022-rik

Переходимо від "пожежного" менеджменту до стратегічного розвитку: Резніков про план роботи Міноборони на 2022 рік

 • 16732 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков презентував Президенту України основні позиції плану роботи відомства на 2022 рік, який є частиною комплексу заходів, розрахованих на 4 роки вперед. Про це міністр написав у своєму блозі, пише УНН.

Цитата

“У даний момент ми поступово переходимо на інший етап: від стадії кризового, я б назвав "пожежного", менеджменту до стратегічного розвитку. Я вже презентував Президенту України основні позиції плану нашої роботи на 2022 рік, який є частиною комплексу заходів, розрахованих на 4 роки вперед”, - написав Резніков.

Деталі

Він зазначив про нові загрози з боку Росії, яка, здійснивши аншлюс Білорусі, вже вдруге стягує значну кількість військ навколо кордону України.

Резніков додав, що Україна має діяти, сприймаючи цю загрозу як постійну, та має бути готові в будь-який момент дати відсіч.

“Сьогодні ми отримуємо безпрецедентну допомогу від партнерів. Але формуючи системну відповідь на загрози, ми повинні спиратися на дві складові – український народ і українську економіку. Саме це є джерелом нашої безпеки”, - наголосив міністр.

Додамо

Раніше Резніков підкреслив, що Російська Федерація вже здійснила аншлюс Білорусі, а також організувала гібридну атаку проти країн-членів НАТО і ЄС. Він також заявив, що єдиний реальний спосіб впоратися з Кремлем - продемонструвати готовність протистояти російській агресії. Україна і її західні партнери повинні переконати Москву в тому, що ціна нового наступу буде занадто висока, щоб про неї думати.

Він також наголосив, що ймовірність значної ескалації з боку Росії на українських кордонах на сьогодні розглядається як низька.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Наступне засідання РНБО теж буде виїзним - Данілов

     • 19903 переглядiв