pauza-rosiyan-u-masovomu-zastosuvanni-raket-mozhe-buti-pidgotovkoyu-gumenyuk

Пауза росіян у масовому застосуванні ракет може бути підготовкою - Гуменюк

 • 93012 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Пауза російських військ у масовому застосуванні ракет, зокрема, типу Х-101, якими вони гатили минулого блекауту, може бути підготовчим періодом, який ворог використовує для накопичення цього виду озброєння. Про це сказала речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк у четвер в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Цілком імовірно, що якраз високоточну зброю таку, як "Калібри", ворог може застосовувати по об'єктах критичної інфраструктури, так, як вони робили це і минулого разу. Крім того, ми спостерігаємо вже довготривалу таку паузу щодо невикористання ворогом ракет повітряного базування типу Х-101, якими вони полюбляли гатити минулого блекауту. І це може говорити про підготовчий період, який певним чином ворог використовує для накопичення цього виду озброєння", – сказала Гуменюк.

У будь-якому випадку, з її слів, перебування ракетоносіїв в Чорному морі взагалі, навіть у пунктах базування – це високий рівень ракетної загрози для всієї території України, тому на тривоги треба реагувати оперативно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігнат розповів про типи ракет, які росія використовує проти мирного населення

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 297 тисяч

     • 175386 переглядiв

    Окупанти з артилерії атакували Миколаївщину

     • 124043 переглядiв