parlament-stvoryv-tsk-shchodo-fortyfikatsii-ta-droniv

Парламент створив ТСК щодо фортифікацій та дронів

 • 18406 переглядiв

Верховна Рада України створила тимчасову спеціальну комісію (ТСК) стосовно облаштування фортифікаційних споруд та закупівлі безпілотних літальних апаратів, головою якої призначений Микола Задорожний ("Слуга народу"), до якої увійшли представники всіх фракцій і груп, повідомив народний депутат Ярослав Железняк у середу, пише УНН.  

Деталі

"Парламент створив ТСК по облаштуванню фортифікацій та закупівлі дронів. "За" - 277. Головою призначений Микола Задорожній (СН)", - повідомив нардеп Железняк у Telegram.

З його слів, до складу ТСК увійшли 8-м "слуг народу" та по одному представнику від всіх фракцій та груп ВРУ. 

До повноважень ТСК, як повідомляється, належить вивчення обставин та підготовки питань щодо:

1) потреб сектору безпеки і оборони у безпілотних літальних апаратах та формування державного замовлення на виробництво та закупівлю безпілотних літальних апаратів;

2) аналізу практики розподілу, передачі, постачання та взяття на баланс безпілотних літальних апаратів військовим частинам та підрозділам ЗСУ та інших утворених відповідно до законів України військових формувань;

3) облаштування фортифікаційних споруд, інженерних загороджень на лінії зіткнення та цільового використанням коштів виділених на їх облаштування.

"Усе було, можливо, не так щільно" - голова Вовчанської МВА про фортифікації на Харківщині13.05.24, 11:27

Популярні

Новини по темі

Парламент створив ТСК щодо фортифікацій та дронів

 • 18406 переглядiв