okupanty-vdaryly-po-pokrovsku-dvoma-raketamy-iskander-m-kilkist-zhertv-zrosla-do-5-a-poranenykh-do-41

Окупанти вдарили по Покровську двома ракетами "Іскандер-М": кількість жертв зросла до 5, а поранених - до 41

 • 23638 переглядiв

Російські окупанти обстріляли Покровськ двома ракетами "Іскандер-М", в результаті чого загинули 5 мирних жителів і 41 був поранений, в тому числі 4 дитини.

Російські окупанти здійснили кривавий обстріл Покровська — вдарили 2 ракетами "Іскандер-М". Кількість поранених зросла до 41, а кількість жертв - до 5. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

"В результаті обстрілу постраждало всього 46 цивільних: 5 загинуло і 41 поранено. Серед поранених 4 дитини: хлопчик 12 років, дівчата 9, 11 та 13 років", - повідомив Філашкін.

За його словами, пошкоджено приватні будинки, 6 автомобілів, зруйновано 1 приватний будинок. Поранені доставлені до клінічної лікарні інтенсивного лікування у Покровську.

Комунальні служби Покровська очікують на дозвіл від екстрених служб, щоб обстежити пошкодження і підвезти матеріали для ліквідації наслідків обстрілу, резюмував голова ОВА.

Доповнення 

За даними голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, атака рф  на Покровськ стала одною з найбільших ворожих ударів по цивільних за останній час. 

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Графіки відключень завтра діятимуть протягом усього дня

     • 22134 переглядiв

    У травні підприємці отримали кредитів на 2,4 млрд гривень

     • 19642 переглядiв