okupanty-byly-po-dnipropetrovshchyni-donamy-artyleriieiu-ta-rszv-poraneno-liudynu

Окупанти били по Дніпропетровщині дронами, артилерією та РСЗВ: поранено людину

 • 25969 переглядiв

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ, артилерії та дронів. Поранено 33-річного чоловіка, пошкоджено підприємства та житло, виникли пожежі. Над областю збито російський безпілотник.

Протягом доби, 13 серпня, російська війська атакували Дніпропетровщину з РСЗВ, артилерії та дронів. Внаслідок ворожих поранено щонайменше одну людину. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі 

За словами очільника ОВА, вдень росіяни гатили з РСЗВ "Град", важкої артилерії. Застосовували дрони-камікадзе. Ворожі війська протягом усього дня не полишали у спокої Нікопольщину.

Били по райцентру, Марганецькій, Покровській, Мирівській, Червоногригорівській громадах. Поранений 33-річний чоловік. Пошкоджені транспортне і приватне підприємства. На останньому через атаку виникла пожежа. Вогонь рятувальники вже приборкали. Зайнялася й приватна оселя

- розповів Лисак. 

Він додав, що дісталося сьогодні й одній з громад Криворіжжя. Там окупанти випустили  десяток артснарядів внаслідок чого спалахнула суха трава. Загоряння вже ліквідували.

Надвечір оборонці неба збили над областю російський БпЛА

- підсумовує голова ОВА. 

Нічні атаки на Дніпропетровщині: збито два "шахеди", ворог обстріляв кілька громад13.08.24, 08:00

Популярні

Новини по темі

Завтра в Україні не планують відключення електроенергії

 • 18646 переглядiв