ukenru
okupanti-zapustili-u-bik-kharkova-dvi-raketi-odna-vibukhnula-v-povitri

Окупанти запустили у бік Харкова дві ракети, одна вибухнула в повітрі

 • 131148 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Російські окупанти запустили в напрямку Харкова дві ракети. Перша вибухнула в повітрі, а друга впала на території Чугуївського району. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

«Минулої ночі обстрілів місто Харків не зафіксовано. Окупанти запустили в напрямку міста 2 ракети. Перша вибухнула в повітрі, а друга впала на території Чугуївського району. Попередньо – без постраждалих», - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

За його словами, протягом минулої доби ворог обстрілював Харків, Харківський та Богодухівський райони області.

«Близько 9:00 ранку 24 серпня був обстріляний Шевченківській район Харкова. Пошкоджений заклад освіти. На щастя, ніхто не постраждав», - розповів Синєгубов.

Найбільш інтенсивно, з його слів, обстрілювалося селище Мала Данилівка в Харківському районі. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. В Харківському і Богодухівському районах через обстріли горіла трава на великих відкритих площах

Синєгубов зазначив, що за даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізували 2 мирних людей - в Малій Данилівці постраждали чоловіки 39 і 48 років.

«На лінії зіткнення ворог продовжує обстрілювати наші позиції із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії. В районі Ізюма окупанти намагалися наступати в напрямку Пасіка – Долина, але під вогнем ЗСУ відступили з втратами», - повідомив Синєгубов.

Доповнення

24 серпня російські окупанти обстріляли касетними боєприпасами селище Мала Данилівка, також під обстрілами було місто Дергачі на Харківщині.

Українські Національні Новини

Війна