okupanti-vkotre-vdarili-po-mikolayivschini-poranennya-distali-9-tsivilnikh

Миколаївщина: через ворожі атаки поранення за добу дістали 9 цивільних

 • 89250 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Сьогодні зранку окупанти обстріляли околиці Миколаєва, під ворожу атаку напередодні потрапили населені пункти двох районів. Є постраждалі. Про це повідомляє голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 9 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі травмовані доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу», - зазначила Замазєєва.

Деталі

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях, за даними голови облради, перебувають 317 громадян, ще 75 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

За її словами, учора під удари потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Обстріли зафіксовані у Широківській, Березнегуватській, Шевченківській, Галіцинівській та Первомайській громадах. Зруйновані адміністративні та житлові будівлі. У  результаті обстрілів продовжується фіксація займання полів з зерновими.

Як зазначає Нацполіція у Telegram, пошкоджень і руйнувань за вихідні, 9-10 липня, зазнали більше ніж 40 об'єктів цивільної інфраструктури регіону, з них - 37 житлових будинків, складські приміщення та інші споруди.

Доповнення 

По Миколаєву вранці російські окупанти випустили щонайменше 6 ракет, є поранений.

За 9 липня на Миколаївщині поранення отримали 16 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені до медичних закладів і отримують необхідну допомогу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україну огорнуть грозові дощі - синоптики

     • 102668 переглядiв

    Окупанти випустили по Одещині чотири ракети

     • 110784 переглядiв

    Виробник побутової техніки Electrolux йде з рф

     • 123279 переглядiв

    Сльози диктатора: чому ж насправді плакав путін

     • 1915041 переглядiв

    В Одесі чують вибухи: наразі офіційної інформації немає

     • 154039 переглядiв