okupanti-vdarili-po-zaporizkiy-oblasti-96-raziv-ye-ruynuvannya

Окупанти вдарили по Запорізькій області 96 разів, є руйнування

 • 234201 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Російські окупанти за минулу добу вдарили по Запорізькій області 96 разів. Надійшло 17 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко пише УНН.

Цитата

«78 артилерійських обстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Роботиного, Малинівки, Преображенки, Білогір'я, Кам'янського, Степногірська, Лобкового та інших прифронтових населених пунктах», - написав Малашко у Telegram.

Також за його словами, військовослужбовці рф здійснили 3 ракетні удари по Широкому й Трудовому, 3 РСЗВ-обстріли по Новоандріївці та Полтавці, вдарили 8 авіаційними снарядами по Оріхову, а також атакували з БПЛА Чарівне, Полтавку, Степове та П'ятихатки.

«Надійшло 17 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Без постраждалих», - повідомив Малашко.

Доповнення

Війська рф протягом минулої доби, 8 вересня, 90 разів вдарили по 20 містах та селах Запорізької області. Внаслідок ворожих атак поранення отримав 51-річний чоловік.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог 9 разів обстрілював Чернігівщину, є поранений

     • 301194 переглядiв

    У Пологах на Запоріжжі постраждали десятки окупантів

     • 761685 переглядiв

    У ДСНС повідомили деталі наслідків ворожої атаки на столицю

     • 1368967 переглядiв

    Ще плюс 490: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 395693 переглядiв