okupanti-pochali-bilshe-prekidati-viyskovikh-tekhniki-ta-boyepripasiv-zaliznitseyu-genshtab

Окупанти почали більше прекидати військових техніки та боєприпасів залізницею - Генштаб

 • 421841 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Рашисти збільшили обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій. Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає УНН.

Цитата

"Ворог збільшив обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Додамо

У Генштабі додали, противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. На Куп’янському - намагається покращити тактичне положення. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському - обороняється.

Зберігається загроза авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на всій території України, зазначено у повдіомленні.

Крім того, протягом доби противник завдав 1 ракетний, 4 авіаційних удари, а також здійснив 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 100 950 осіб, 3005 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд виділив понад 400 млн грн на розвиток малого бізнесу

     • 419758 переглядiв

    Щонайменше вісім людей загинули через сніг у Японії

     • 483568 переглядiв

    Україна планує розширити сферу впливу в світі – Зеленський

     • 402517 переглядiв