okupanti-obstrilyali-kupyansk-na-kharkivschini-poraneno-zhinku

Окупанти обстріляли Куп'янськ на Харківщині, поранено жінку

 • 263378 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Російські окупанти обстріляли Куп'янськ на Харківщині. У результаті пошкоджено об'єкти цивільної промисловості, поранено 65-річну жінку. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Ізюмського та Чугуївського районів області», - написав Синєгубов.

За його словами, минулої доби під обстрілами перебували Куп'янськ, Ветеринарне, Гатище, Великий Бурлук, Дворічна, Крохмальне та інші населені пункти.

«Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено об'єкти цивільної промисловості. Поранення зазнала 65-річна жінка, госпіталізована у стані середньої тяжкості», - повідомив Синєгубов.

Деталі

Також він повідомив, що у селі Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено будівлю магазину. Окрім того, ворог обстріляв з РСЗВ село Богуславка Ізюмського району, пошкоджено житловий будинок.

Синєгубов зазначив, що тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи обстежили майже 2 га території та знешкодили 47 вибухонебезпечних предметів.

Доповнення

1 квітня ворог обстріляв щонайменше 14 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Куп'янськ на Харківщині, поранено жінку

     • 263378 переглядiв

    У Мелітополі стався вибух авто - мер

     • 1191542 переглядiв

    У метро Києва знову збій з QR-квитками

     • 1249429 переглядiв

    До Києва з неоголошеним візитом прибув віцеканцлер Німеччини

     • 1195983 переглядiв

    Зміна клімату подовжує сезон алергії

     • 1145727 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 175 тисяч

     • 849069 переглядiв