okupanti-nadvechir-obstrilyali-zhitlovi-kvartali-dnipropetrovschini

Окупанти надвечір обстріляли житлові квартали Дніпропетровщини

 • 189520 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Російські окупанти надвечір обстріляли Велику Костромку, а також Червоногригорівську та Марганецьку громади. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, пише УНН.

Цитата

“Надвечір з “Ураганів” окупанти вдарили по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак”, – написав Лукашук у своєму Телеграм.

Деталі

Окрім цього, ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська. Ніхто не постраждав.

Обстріляли війська рф й Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі. На щастя, без руйнувань і без постраждалих.

Тим часом, рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами.

Фахівці ДСНС сьогодні знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території безпечні.

Доповнення

На День Незалежності України російські окупанти завдали ракетного удару по вагонах на станції Чаплине в Дніпропетровській області. Внаслідок ворожого удару загинули 25 людей, з них двоє – діти. 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина – під час пожежі в авто біля залізничної станції. Постраждала 31 особа.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі