okupanti-na-khersonschini-demontuyut-vezhi-mobilnogo-zvyazku-ukrayinskikh-operatoriv-ta-kradut-pobutovu-tekhniku-genshtab

Окупанти на Херсонщині демонтують вежі мобільного зв’язку українських операторів та крадуть побутову техніку – Генштаб

 • 309305 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Російські окупанти продовжують вдаватися до мародерства та знищення цивільної інфраструктури на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області. Рашисти вивозять вежі мобільного звʼязку українських операторів, а також крадуть побутову та будівельну техніку. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального Штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що 7 листопада, через дамбу Каховської ГЕС рухалися колони вантажних автомобілів з побутовою технікою та будівельними матеріалами. Продовжується демонтаж та вивезення обладнання, веж мобільного звʼязку українських операторів.
Також в районі міста Берислав російські окупанти підірвали лінії електропередач та устаткування сонячної електростанції. З Херсонського обласного музею Шовкуненка окупанти вивезли всі художні цінності, меблі та обладнання.

Доповнення

Оперативне командування “Південь” повідомило, що російська окупаційна армія насильно вивозить до росії вихованців дитячих будинків та пансіонатів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Виняткове відкриття: у Тоскані виявили 2300-річні бронзові статуї

     • 686584 переглядiв

    Туреччина завершує будівництво газопроводу з Чорного моря

     • 320679 переглядiв

    В Костромській області рф впав санітарний рейс Мі-2: є жертви

     • 285408 переглядiв