okupanti-aktivizuyut-sprobi-otochiti-avdiyivku-isw

окупанти активізують спроби оточити Авдіївку – ISW

 • 583762 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. російські війська продовжили наступальні операції з оточення Авдіївки, але не досягли успіхів та знизили темпи операцій у цьому районі, проте найближчими днями вони можуть активізувати спроби оточити Авдіївку. Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW), передає УНН.

Деталі

За даними військових експертів, російські війська, ймовірно, продовжуватимуть наступальні операції в такому зниженому темпі й залишатимуться загрозою для українських сил у цьому районі, попри те, що наразі їм навряд чи вдасться досягти вирішального прориву чи оточити Авдіївку.

Будь-яке зниження темпів наступальних дій росіян може бути результатом коригування тактичної обстановки, і найближчими днями вони можуть активізувати спроби оточити Авдіївку.

Український військовий оглядач зазначив, що російські війська проникли на українські фланги навколо Авдіївки та становлять значну загрозу для українських позицій, незважаючи на те, що навряд чи зможуть оточити Авдіївку найближчим часом.

Аналітики додають, що 16 жовтня російські війська продовжили наступ на цьому напрямку і нещодавно досягли певних успіхів, хоча й відносно повільнішими темпами.

Геолокаційні кадри показують, що російські війська незначно просунулися за 3 км від Авдіївки.

Як українські військові спостерігачі, так і російські джерела заявили, що російські сили не досягли бажаного негайного прориву, і російські сили зіткнулися з великими втратами та, ймовірно, повільнішими, ніж очікувалося, темпами просування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін намагається зменшити очікування успіхів росіян навколо Авдіївки - ISW

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    окупанти активізують спроби оточити Авдіївку – ISW

     • 583762 переглядiв

    Байден здійснить візит до Ізраїлю в середу – Блінкен

     • 285701 переглядiв

    Окупанти запустили по Одесі ворожі БпЛА – Повітряні Сили

     • 533567 переглядiв

    Президентка Грузії відповіла на рішення суду щодо імпічменту

     • 438604 переглядiв

    В Австрії на полігоні танк Leopard з’їхав з дороги, загинув солдат

     • 370467 переглядiв