ukenru
okupantami-v-energodari-keruye-general-mayor-zs-rf-valeriy-vasilyev

Окупантами в Енергодарі керує генерал-майор зс рф валерій васильєв

 • 983260 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Окупантами в Енергодарі керує начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту зс рф – генерал-майор валерій васильєв. Про це УНН пише з посиланням на повідомлення Енергоатому в Telegram.

Деталі

В повідомленні йдеться, що васильєв зайшов у місто близько двох тижнів тому під час чергової ротації окупантів. Саме за його наказом минулої п’ятниці жорстоко розігнали мирну акцію на підтримку України та використали проти беззбройних людей автомати і світло-шумові гранати, сльозогінний газ.

Наразі саме він стоїть у джерел насильницького просування "руского мира" в Енергодарі. Не оминув він увагою і Запорізьку АЕС – активно коментує пропагандистським росзмі ситуацію на станції та її роботу.

"Підтримкою рашитського генерала заручились і місцеві зрадники на кшалт шевчика і йому подібних, які агресивно пресують містян за проукраїнську позицію, наживаються на крадіжках гуманітарки та перепродажу палива, оголошують себе правителями міста, відчувають повну безкарність", - зазначається в повідомленні.

Додамо

Депутат міської ради Енергодару від ОПЗЖ андрій шевчик заявив, що створив "раду самоорганізації міста", яка нібито виконуватиме функції міської влади, і оголосив себе його "керівником".

Раніше депутати енергодарської міськради склали повноваження, щоб не співпрацювати з окупаційною владою.

Українські Національні Новини

Суспільство