ukenru
ofitsiyno-lvivschina-25-bereznya-perekhodit-do-chervonoyi-zoni

Офіційно: Львівщина 25 березня переходить до “червоної” зони

 • 18511 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. На території Львівської області з 25 березня встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідне рішення прийняла на позачерговому засіданні Державна комісія з питань
техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міністр Кабінету мінітстрів України Олег Немчінов, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 25 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки”, - повідомив Немчінов.

Деталі

Раніше Комісія визначила, що з середи, 24 березня Київська та Сумська області увійдуть до зон з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Що було раніше

Минулого тижня органам місцевої владі на Львівщині рекомендували з 19 до 29 березня ввести в області низку додаткових карантинних заходів з можливим продовженням - у зв’язку із зростанням в області кількості захворювань на COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство