ukenru
obyednannya-viyskovoyi-dopomogi-vid-ssha-v-odin-paket-z-inshimi-krayinami-dopomozhe-skorishe-zavershiti-viynu-peremogoyu-ukrayini-danilov

Об'єднання військової допомоги від США в один пакет з іншими країнами стане додатковим плюсом для України - Данілов

 • 169092 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Поєднання американської військової допомоги українській армії в один пакет з Ізраїлем і Тайванем допоможе швидше завершити війну перемогою України. Про це в ефірі телемарафону сказав Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Поєднання допомоги нам, Тайваню та Ізраїлю — це великий плюс, бо ніхто в світі не може розмити українське питання. Навпаки, у цьому єднанні є додаткова сила, яка приведе до скорішого завершення війни нашою перемогою. Коли нам кажуть, що треба здатися, я хочу цих "ждунів" попередити, що відповідь від народу України буде дуже жорсткою», - сказав він.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден під час звернення щодо підтримки України та Ізраїлю наголосив, що направить офіційний запит до Конгресу у п'ятницю вранці. Хоч президент США не розкрив деталей майбутньої допомоги, але, за даними Reuters, він буде містити 60 млрд доларів для України та 14 млрд доларів для Ізраїлю.

Українські Національні Новини

Війна