obstril-chernigova-pravookhorontsi-rozsliduyut-yak-rosiyanam-stalo-vidomo-pro-zakhid

Обстріл Чернігова: правоохоронці розслідують, як росіянам стало відомо про захід

 • 2829747 переглядiв

КИЇВ.19 серпня. УНН. Унаслідок ракетного обстрілу центру Чернігова загинули 7 людей, 140 звернулися за медичною допомогою, 41 людину — госпіталізовано станом на тепер. Про це повідомив у телеграмі голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, передає УНН.

Деталі

Чаус відзначив, що 19 серпня росіяни ударили балістичною ракетою по драмтеатру у центрі Чернігова.

Цитата

"У цей час тут проводилась зустріч представників бізнесу та волонтерської спільноти. Захід не передбачав залучення глядачів. Подібні заходи вже були у Києві, Львові, Харкові та Дніпрі. Як саме росіянам стало відомо про цей захід – зараз займаються правоохоронні органи", — повідомив голова ОВА.

Доповнення

За інформацією організаторів, після оголошення повітряної тривоги, всім учасникам було запропоновано пройти в укриття. У драмтеатрі є укриття, розраховане на кількасот осіб.

Унаслідок російського удару постраждали також люди, які знаходились в центрі міста, йшли з церкви, або просто проїжджали поряд.

Нагадаємо

У Чернігові у суботу ввечері завершили пошуково-рятувальну операцію на місці атаки армії рф. За даними МВС, унаслідок ворожого удару загинули сім людей, ще 136 постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ ООН відреагували на ракетний удар рф по Чернігову: "Огидно. Це має припинитися"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Руслан Маліновський переходить з "Марселя" в "Дженоа"

     • 905109 переглядiв