obshuki-v-adminbudivlyakh-kiyivskikh-tets-u-sprvi-zlovzhivannya-pid-chas-remontu-obladnannya-dbr

Обшуки в адмінбудівлях київських ТЕЦ проводяться у справі зловживання під час ремонту обладнання - ДБР

 • 70222 переглядiв

Цитата

«Обшуки відбуваються в межах розслідування кримінального провадження за фактом зловживання службовими повноваженнями працівниками комунальних підприємств під час ремонту обладнання ТЕЦ. Зокрема перевіряється інформація про виведення виділених на ремонт грошей на рахунки підприємства з ознаками фіктивності для подальшого переведення у готівку та привласнення» - йдеться у повідомленні.

Перевіряється також інформація, що самі роботи, відповідно до укладених у 2022 році договорів, фактично не виконувались.

У ДБР зазначають, що метою обшуку на ТЕЦ є вилучення документації про допуск на об’єкти працівників та техніки підрядника у 2022-2023 роках, а також бухгалтерська документація з результатами виконання робіт.

Запевняють, що виконують всі встановлені законодавством вимоги щодо інформаційної безпеки та рекомендації служб, які забезпечують безпеку стратегічних об’єктів.

Разом з тим - відеозапис зовнішнього вигляду об’єктів критичної інфраструктури не здійснюється, сторонні особи у проведенні обшуків участі не беруть.

Обшуки на Київській ТЕЦ підтвердили у Київській міській держадміністрації.

Раніше

УНН повідомляв, що у приміщеннях столичних ТЕЦ, що є об’єктами критичної інфраструктури та перебувають в управлінні "Київтеплоенерго", Державне бюро розслідувань проводить обшуки. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Вінниці заборонили російськомовний культурний продукт

     • 77435 переглядiв

    Розбещував і ґвалтував дітей: судитимуть педофіла з Київщини

     • 100036 переглядiв

    Коломойському продовжили запобіжний захід

     • 79935 переглядiв