novyi-zakonoproiekt-pro-mobilizatsiiu-u-komiteti-vr-planuiut-ukhvalyty-rishennia-oriientovno-8-9-sichnia

Новий законопроєкт про мобілізацію: у комітеті ВР планують ухвалити рішення орієнтовно 8-9 січня

 • 53127 переглядiв

Комітет Верховної Ради прийме рішення щодо оновленого законопроекту про мобілізацію наступного тижня після ретельного розгляду.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки наступного тижня має ухвалити рішення щодо скандального оновленого законопроєкту про мобілізацію. Про це повідомив полковник Служби безпеки України, секретар оборонного парламентського комітету Роман Костенко, передає УНН із посиланням на 1+1.

"Ми йдемо постатейно. У законопроєкті про мобілізацію є 73 сторінки тільки порівняльної таблиці. Практично до кожної норми є питання щодо технічного написання або визначення відношення її до інших законів. Зараз йде заслуховування. Реальне прийняття рішення по законопроєкту комітетом буде на наступному тижні. Плануємо 8-9 січня", - сказав Костенко.

Він повідомив, що сьогодні, 6 січня комітет ВР слухає Міністерство фінансів щодо коштів, які необхідні для мобілізації.

Законопроект про мобілізацію: у Раді планують напрацювати компромісний варіант02.01.24, 15:45

Нагадаємо, комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки в закритому режимі розглядає законопроєкт. Разом із посиленням процесу мобілізації до ЗСУ в Україні можуть змінитися і правила бронювання військовозобов'язаних. Умова проста – вихід із тіні та сплата податків. Зазнали змін і правила перетину кордону народними обранцями.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У рф заявили про ракетну атаку на Крим: що відомо

     • 44517 переглядiв