ukenru
noviy-zakon-pro-osvitu-maye-dopomogti-ukrayini-ta-ugorschini-virishiti-problemi-minulogo-kuleba

Новий закон про освіту має допомогти Україні та Угорщині вирішити проблеми минулого - Кулеба

 • 14183 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Новий закон про повну загальну середню освіту має допомогти Україні та Угорщині вирішити проблеми минулого. Про це написав у Twitter віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба після зустрічі з Послом Угорщини в Україні Іштваном Ійдярто, передає УНН.

"Поки ми з послом говорили про майбутнє, Верховна Рада ухвалила довгоочікуваний закон про повну загальну середню освіту, який має допомогти нам вирішити проблеми минулого. Тепер обидві країни мають робити кроки вперед", - написав він.

Він повідомив також, що розповів Послу Угорщини Іштвану Ійдярто про свої новорічні свята на Закарпатті та любов до ерош пішта, а посол розповів віцепрем’єру про те, як готував гуляш в Бережанському замку.

"Хочемо, щоб відносини мали щедрий смак, а гострота лишалася лише в їжі", - додав Кулеба.

Як повідомлялося в УНН, 16 січня Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект №0901 про повну загальну середню освіту.

By an unsurprising coincidence, while we spoke about the future with Mr. Ambassador, the Ukrainian parliament passed a long-awaited law on secondary education, which has to help us overcome problems of the past. Now both countries have to make steps forward.

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) 16 січня 2020 р.

Українські Національні Новини

Політика