nizh-u-spinu-otrimav-na-tramvayniy-zupintsi-v-yerusalimi-izrayiltyanin-cholovika-ushpilili-u-stani-serednoyi-tyazhkosti-yogo-napadnika-zastrelili

Ніж у спину отримав на трамвайній зупинці в Єрусалимі ізраїльтянин. Чоловіка ушпилили у стані середньої тяжкості. Його нападника застрелили

 • 616211 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Ввечері у Єрусалимі на ізраїльтянина, який стояв на зупинці трамвая Shivtei Yisrael, напав чоловік із ножем. Постраждалому надали домедичну допомогу та ушпиталили до лікарні. А його нападника ліквідували правоохоронці, які прибули на місце пригоди. ЗМІ Ізраїлю кажуть, що терориста застрелили, передає УНН.

Цитата

“Я надав першу допомогу чоловікові, який отримав ножове поранення в спину, після чого його доставили до лікарні Шааре Зедек. Його стан наразі визначається як середньої тяжкості та стабільний. Через цей інцидент декілька людей звернулись по допомогу у відділі реагування на психотравми та кризові ситуації United Hatzalah” — розповів лікар-волонтер United Hatzalah Шломо Генслер.

Деталі

Ізраїльтянину, який став жертвою нападу, близько 25 років.

Коли парамедики приїхали на місце події він був у свідомості. Лікарі оцінили його поранення, як середньо тяжке, та оперативно доставили до лікарні. Тож нині його життя поза загрозою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна стрілянина у Дніпрі: опублікували відео з бодікамер поліцейського 

Правоохоронці, які прибули на місці події, ліквідували терориста просто на зупинці поїзда. Радіостанція “Кан Бет” передала, що нападника застрелили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині 29 серпня загинули шестеро пілотів - ЗМІ

     • 31317588 переглядiв